blijven bewegen mini workouts

Mini workouts do workout

In energiek zijn, fit zijn, gelukkig zijn, nieuws by Carline De Cauwer

Jij wil graag bewegen, want je beseft dat je lichaam en geest je hier dankbaar voor zullen zijn, maar het ontbreekt je aan tijd of motivatie om dagelijks 1 uur te spenderen aan een intensieve workout. Herkenbaar?

Geen nood. Een uur per dag sporten hoeft helemaal niet.

Ook mini workouts do work out!

Hieronder enkele opties die jou kunnen helpen om een portie beweging toe te voegen aan je drukbezette dagen.

1. A stretching a day keeps the doctor away

Wat doe jij ‘s ochtends als eerste wanneer je ontwaakt (na het openen van je ogen)? Juist, je rekt en strekt je lichaam stevig uit om aan de dag te beginnen. Wat als je van deze handeling nu eens een mini workout maakt? 10 à 15 minuutjes stretchen is ideaal om fris en soepel van start te gaan! Typ even in Youtube “morning stretching” om inspiratie op te doen voor je ideale routine. De mogelijkheden zijn eindeloos.

2. Haal een frisse neus

Niks zaliger dan een korte, stevige ochtendwandeling. Veel zuurstof in de lucht, weinig lawaai en weinig mensen, op een paar vroege vogels (letterlijk en/of figuurlijk) na.

Ps. Je hoeft écht geen hond te hebben om het blokje rond te wandelen. Probeer het en je zal versteld staan van de impact op je lichaam én je humeur, beloofd!

3. Shake that booty

Wat is er leuker dan dansen op je favoriete muziek alsof er niemand kijkt? Dansen op je favoriete muziek alsof er niemand kijkt én beseffen dat dit moment terecht dienst doet als intensieve workout! Ja hoor, van dansen word je fit én happy.

Dus why be moody, when you can shake that booty ☺?

Kan je toch nog een extra duwtje in de rug gebruiken?

Aarzel niet om contact op te nemen. Dan bekijken we onmiddellijk de mogelijkheden. We zoeken naar het programma dat het beste bij jou past:

Of een combinatie van verschillende trajecten, afhankelijk van jouw noden, wensen en behoeftes.

  Naam en voornaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Ben je afkomstig uit regio Sint-Niklaas? Maak dan alvast een afspraak met de beste fitnessclub van het Waasland: Het Atelier. Daar helpen gecertificeerde personal trainers, coaches en gezondheidsdeskundigen jou bij het behalen van jouw doelen.