workshop stress en ontspanning vlaanderen bedrijven

Workshop stress en ontspanning

In workshops by Carline De Cauwer

Last van stress op de werkvloer? Iedereen krijgt er vroeg of laat wel eens mee te maken. Dit brengt natuurlijk wat negatieve gevolgen met zich mee, zoals:

  • ongemakkelijke spierspanning
  • slapeloze nachten
  • vermoeidheid

Maar wat doet stress precies met jouw lichaam? En vooral, wat kan je hieraan doen? In de workshop ‘Stress en ontspanning’ krijg je meer uitleg over het effectief aanpakken van stress.

Workshop stress en ontspanning

In onze bedrijfsworkshop over stressbeheersing leer je verschillende technieken aan om om te gaan met ongewenste spanning.

Wat mag je verwachten?

  • Je krijgt meer inzicht in je eigen stressmechanismen;
  • Je gaat aan de slag met onmiddellijk toepasbare tips en tricks om weer meer plezier en rust te vinden in het (werk)leven;
  • Je neemt een toolbox met mentaal gereedschap mee naar huis.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Hoewel iedereen in principe gebaat is bij ademhalings- en ontspanningstechnieken, richten wij ons vooral op medewerkers die daadwerkelijk stress ervaren op het werk en/of in hun privéleven.

Dus ben je op zoek naar concrete tips en tricks om onmiddellijk mee aan de slag te gaan? Dan is deze workshop met tips tegen stress zeker iets voor jou.

Een workshop stressmanagement in jouw bedrijf?

Blader alvast door ons aanbod. Of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij verplaatsen ons doorheen alle provincies en steden. Van Sint-Niklaas, Gent en Lochristi tot Brussel, Dendermonde, Mechelen en daarbuiten.

Wil je jouw medewerkers individueel laten coachen? Dat is ook mogelijk. Lees meer over persoonlijke stress- en burnoutcoaching.

p.s. Interesse in al enkele snelle tips tegen stress? Snuiter dan eens tussen onze artikels:

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!