workshop gezonde lunch tips

Workshop gezonde lunch voor een bruisende namiddag

In nieuws, referenties, workshops by Carline De Cauwer

BelgoProcess, een bedrijf in Dessel (Antwerpen), heeft de afgelopen jaren al heel wat inspanningen geleverd om gezondheid op de werkvloer te stimuleren (zoals rookstopbegeleiding en dergelijke).

Een andere traditie die terugkomt is het belonen van mensen die meedoen aan Tournée Minérale in februari. Ook dit jaar heeft een groep medewerkers deelgenomen aan het event door 1 maand zonder alcohol te leven. Om deze mensen te feliciteren en verder te motiveren heeft het bedrijf een workshop gezonde lunch georganiseerd.

Een healthy initiatief dat – letterlijk én figuurlijk – in de smaak is gevallen!

Workshop gezonde lunch

Tijdens de healthy lunch workshop ging het team in kleine groepjes aan de slag met verschillende gerechten, zoals:

 • gezonde spreads
 • frisse salades
 • zoethoudertjes

Met de recepten wilden we bewijzen dat het niet moeilijk of duur moet zijn om snel en gezond te koken voor jezelf en/of het hele gezin.

We vinden het vooral belangrijk dat mensen achteraf nog iets met de suggesties kunnen doen. Op het moment van de workshop zelf is het natuurlijk heerlijk om je creaties op te eten (en restjes te delen met hongerige – en jaloerse – collega’s).

Ook een gezonde workshop op het werk organiseren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Blader alvast eens door ons aanbod van bedrijfsworkshops.

Vervolgens gaan we met jou in dialoog en kijken we hoe we een voorstel op maat kunnen uitwerken. Het ene bedrijf is namelijk het andere niet. En wij vinden het belangrijk om de juiste accenten te leggen. Zo is de kans groter dat het personeel ook effectief aan de slag zal gaan met de tips.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou om de opties te bespreken.

  Naam en voornaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  P.s. Onze hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas, maar we verplaatsen ons gewoon naar jouw bedrijf, eender waar in Vlaanderen of Brussel. Van Beveren, Gent en Merelbeke tot Brugge, Deinze en Antwerpen.