Mexican Food Truck Loco Mexicano

Loco Mexicano: mijn ervaring

In nieuws by Carline De Cauwer

Food trucks zijn hot! Gepimpte mobiele eetkraampjes op festivals of op vaste plaatsen in de stad, we zien ze steeds vaker. Het zijn geen gewone bestelwagens, maar mooie, volledig uitgeruste kookwagentjes, bemand door enthousiaste chefs.

Een nieuwkomer die voor mij (Carline) meteen in het oog sprong was Loco Mexicano: een combinatie van een gepassioneerd team, verse ingrediënten en uitgesproken smaken. Hieronder deel ik mijn ervaring.

Que?

Ik geef eerlijk toe, mijn kennis van de Mexicaanse keuken reikte niet veel verder dan fajita’s, guacamole en tequila shots. Het aanbod van Loco Mexicano was dan ook verrassend. Zij serveren namelijk echte Mexican street food, smaakvolle en eerlijke gerechten die je in Mexico op straat koopt.

Vegetarische taco’s, taco’s boordevol groenten (waaronder huisgemaakte pico de gallo) en Mexicaanse crema (een frisse en gezonde saus), salsa verde, chilli con/sin carne, … You name it, they have it. Vanaf volgende maand serveert Loco Mexicano ook zijn zelfgemaakte maistortilla’s.

Taco

Daarnaast kan je de food truck zelf inhuren voor je evenement en je wensen doorgeven aan de zaakvoerder, Kristof Wille. Hij zal met veel plezier zijn aanbod aanpassen aan jouw behoeften.

Más, por favor

Conclusie? Ik ben absoluut fan van deze food truck! Het is een leuke vervanging voor de traditionele frietmobiel en laat je smaakpapillen juichen en dansen op een fiesta loca. Wil je zelf eens proeven van deze authentieke Mexicaanse gerechten? Loco Mexicano kan je terugvinden volgende evenementen:

  • 29 augustus 2015: Avondmarkt Beverse Feesten
  • 6 september 2015: Clinic Picnic in Antwerpen
  • 12 september 2015: Vrijetijdsmarkt in Lokeren
  • 26 & 27 september 2015: Fiesta Mundial Keiheuvel Balen
  • 19 & 20 september 2015: Hapjesfestival Herentals

Of organiseer je zelf liever een Mexicaans evenement? Contacteer Loco Mexicano (Party Cars) rechtstreeks via www.party-cars.com.